Automatiserad pris-, och konkurrensövervakning för webbutiker

Vill du övervaka din webbutiks konkurrenters prissättning i realtid? Kanske för att få en inblick i deras bäst säljande produkter? Tror du att prisuppföljning är ofta svårt att göra om du inte är en nörd? Inte längre. Om du behöver prisövervakning eller andra upkkoplade marknadsintelligensdata på ett enkelt och meningsfullt sätt, inbjuder vi dig att bli en Sniffie betatestare.

Gå med i vår gratis beta!
Sniffie - Price competition preview

Att övervaka webbutik konkurrenter lätt bör vara normen

(Sex enkla skäl att använda Sniffie i webhandeln) • Övervaka konkurrentersprissättning lätt

  Använd Sniffie att övervaka webbutik konkurrenternas priser, prisstrategi, leta efter värdefulla luckor på marknaden och söka eventuella signaler för tillväxt.

 • Förstå när och varför fenomen händer

  Medan du övervakar marknaden skapar du också en databas som du kan använda för framtida bedömningar. Här hittar du information som korrelerar med din framgång och du kan använda den till din fördel.

 • Hitta det lätt och hitta det själv

  Bli av komplexa programvaror som är beroende av insamlade data. Visa Sniffie vad du vill hitta, välj själv och spara den.

 • Få ett meddelande när något viktigt händer

  Se till att kritiska marknadsförändringar märks. Sniffie kan meddela dig direkt när din konkurrent webbutik ändrar prissättningen, tar slut i lager, introducerar nya produkter eller tjänster, eller ändrar nyckelpersoner.

 • Integrera i ditt nuvarande system

  Vi erbjuder integrationer till olika instrumentpaneler, CRM och ERP-system, inklusive MS Excel, Google Sheets och Tableau.Skapa bara ett API länk med ett par klick och du är redo att importera data till en önskad programvara.

 • Dela marknadsinformation med ditt team

  Information och analyser är värdefulla endast när de sätts i bruk. Det är därför vi har byggt Sniffie så att du kan dela din marknadsinsikter enkelt med ditt team med hjälp av våra helt anpassningsbara instrumentpaneler.

Har du webbutik och behöver du automatisk prisövervakning?

(Och om du gör, skulle du dra nytta av att veta fenomen innan andra gör?)Ditt älskade online dataövervakningsverktyg

Sniffie är ditt personliga marknadsundersökningsverktyg för övervakningen av konkurrenters priser, lagervärden, bästsäljare etc. Sniffie opererar i molnet och samlar in, bearbetar och visualiserar konkurrensdata som du har valt och skapat. Stanna alltid före dina konkurrenter genom att veta vad som händs på marknaden.

Välj och spara

Ja, det är så lätt. Bara påpeka för Sniffie vilka priser eller andra uppgifter du vill övervaka och Sniffie samlar in och bearbetar data för dig.

Automatisera övervakningen lätt

Välj det pris du vill övervaka och automatisera så många prisklasser som du vill med vårt verktyg. Du kan enkelt skapa makron och serialisera dina övervakningsbehov med några enkla klick. När du vet vad du ska övervaka, vet Sniffie hur  göra det på ett enkelt sätt.

Importera och exportera dina data så som du vill

Du kan extrahera och importera data från en webbplats för din egen databas. Om du behöver data som ska skickas till ditt system, exportera bara data från Sniffie när som helst. Alla anslutningar till Sniffie är säkrade med dagens krypteringsstandarder, så att dina data förblir privata. Sniffie kan också ge ett API för att få de insamlade uppgifterna i ett önskat system som MS Excel.

Övervaka förändringar live på dina stänkskärmer

Sniffie använder instrumentpaneler för att visualisera marknadsuppgifter såsom priser, lagernivåer, tillgänglighet osv. Fatta beslut baserade på enkla, men effektiva grafik eller få meddelanden till din e-post. Sniffie instrumentpaneler kan delas till hela laget eller offentliggöras på din diskretion. Tillgång till offentliga instrumentpaneler kan begränsas med lösenord eller IP-filter om du så önskar. Avslöja den tävlande prisstrategi med automatiserad konkurrensövervakning.