Automatisoitu hintaseuranta- ja kilpailijaseurantatyökalu verkkokaupoille

Haluaisitko seurata kilpailijoidesi hinnoittelua reaaliajassa? Saada tietoa heidän myyvimmistä tuotteistaan tai tarjouskampanjoistaan? Ajatteletko hintaseurannan olevan hankalaa ja työlästä? Sniffien avulla se on lapsellisen helppoa. Voit aloittaa hintaseurannan jo tänään. Seuraa kilpailevien verkkokauppojen hinnoittelua ja kerää kilpailijatietoa heidän sivuiltaan, vaivatta ja merkityksellisellä tavalla. Meidän tehtävänämme on demokratisoida verkkokaupan kilpailukenttä.

Liity Sniffien betakäyttäjäksi!
Sniffie - Price competition preview

Helppo hintaseuranta nyt kaikkien verkkokauppojen ulottuvilla

(Kuusi selkeää syytä käyttää Sniffietä ja hyötyä hintaseurannan aloittamisesta) • Ota hintaseuranta avuksi katteen optimoinnissa

  Käytä Sniffietä seuraamaan kilpailijoidesi hintoja, hinnoittelustrategiaa, markkinarakoja ja löydä pontentiaaliset mahdollisuudet kasvulle ja paremmalle katteelle.

 • Ymmärrä mitä tapahtuu milloinkin

  Seuratessasi verkkokaupan kilpailijoitasi kartutat samalla hintaseuranta-, ja kilpailijatietokantaasi, jota voit hyödyntää ennustemalleissasi. Löydä ja hyödynnä täsmätietoa, joka korreloi tulostesi kanssa.

 • Löydä itse, löydä helpommin

  Hankkiudu eroon monimutkaisista, vanhentuneeseen tilastotietoon perustuvista ohjelmistoista. Osoita Sniffielle sinulle tärkeä hinta-, tai kilpailijatieto ja kerää se tietokantaasi.

 • Ole kilpailutilanteen tasalla muutosten tapahtuessa

  Pidä huoli siitä, että hintatieto kriittisistä muutoksista markkinoilla saavuttaa sinut. Sniffie lähettää pikaviestin heti havaitessaan muutoksen kilpailijan hinnassa, saatavuudessa, tuotevalikoimassa tai jopa johtoryhmän kokoonpanossa.

 • Sulauta nykyisiin järjestelmiisi

  Tarjoamme rajapintoja erilaisiin visualisointi, PIM-, CRM ja ERP-järjestelmiin, kuin myös MS Excel, Google Sheets ja vaikka Tableau tai Qlikview. Luomalla API-linkin parilla klikkauksella tuot Sniffiellä keräämäsi hintadatan nykyisiin järjestelmiisi.

 • Jaa markkinatieto tiimisi kesken

  Tieto ja analytiikka tuovat lisäarvoa vain hyödynnettynä. Siksi olemme rakentaneet Sniffieen ominaisuuksia, joilla voit jakaa keräämäsi hinta-, ja kilpailijatiedon ja siitä muodostetun analytiikan tiimisi kesken.

Verkkokauppias, tarvitsetko automatisoitua hintaseurantaa?

(Ja jos tarvitset, haluatko tiedon hintamuutoksista ennen muita?)Rakastamasi hintaseurantapalvelu

Sniffie on oma henkilökohtainen markkinatiedon hintaseurantatyökalusi, jonka avulla pysyt ajan tasalla kilpailevien verkkokauppojen hinnoittelusta, myydyimmistä tuotteista, yötarjouksista, varastosaldoista, arvosteluista ym. Sniffie toimii pilvessä, kerää, käsittelee ja visualisoi sen datan, jonka juuri sinä olet valinnut ja luonut. Pysy verkkokaupan kärjessä tietämällä mitä markkinoilla tapahtuu.

Valitse ja tallenna

Kyllä, se on niinkin helppoa. Osoita Sniffielle mitä kilpailijan sivuilta haluat kerätä, jolloin palvelu kerää ja käsittelee tiedon puolestasi. Ei koodausta, ei teknistä osaamista.

Automatisoi hintaseurantasi helposti

Valitse hinta, jota haluat seurata, ja automatisoi niin monen hintapisteen seuranta, kuin haluat. Kaikki tämä vain käyttämällä hiirellä työkalujamme. Voit vaivatta luoda makroja ja monistaa seurantakohteesi muutamalla klikkauksella. Kun tiedät, mitä haluat seurata, Sniffie tietää miten teet sen vaivattomasti.

Tuo ja vie dataa mielesi mukaan

Voit hakea ja tuoda kilpailijadataa omaan tietokantaasi miltä tahansa verkkosivulta. Jos haluat viedä tai jouhevasti integroida keräämäsi kilpailijadatan omiin järjestelmiisi, voit tehdä sen koska tahansa. Kaikki tietoliikenne Sniffieen on salattu ajanmukaisilla standardeilla, joten keräämäsi data pysyy suojassa. Sniffie tarjoaa näppärän API-rajapinnnan olemassaoleviin järjestelmiisi, kuten Excel tai Tableau, Qlikview liittämistä varten.

Seuraa hintamuutoksia reaaliajassa

Sniffie käyttää dashboardeja markkina-, kilpailija-, ja hintatiedon esittämiseen. Voit käyttää yksinkertaisia, mutta vaikuttavia grafiikoita päätöstesi tukena. Voit myös tilata sähköpostiisi tai kännykkääsi automaattisen muutosraportin, joka lähetetään sinulle välittömästi muutoksen havaittuamme tai koostetusti päivän päätteeksi. Sniffien dashboardit voi myös jakaa koko tiimisi tai jopa koko maailman kesken, salasanasuojatusti tietenkin. Paljasta kilpailijasi hinnoittelustrategia hyödyntämällä Sniffien automaattista kilpailijaseurantaa.